2017-03-21 15:09:17• hírek • Szatmár.ro

VinCE Budapest – imádta a közönség a Nachbil borait

A krasznabélteki pincészet termékei sorra járják a rangos európai boros eseményeket.

A hétvégén a budapesti VinCE Wine Show-n vettek részt a Nachbil pincészet munkatársai, hogy megismertessék a közönséget a frissebb, újabb boraikkal. Európa egyik legrangosabb boros rendezvénye ez, amelyet idén a Corinthia Hotelben tartottak meg. Alapjában véve ez a közép-európai borok mustrája volt, ám mára már a világ sok pontjáról érkeznek ide meghívásos alapon a minőségi borokat termelő pincészetek. Egyebek mellett Donald Trump amerikai elnök pincészete is részt vett az eseményen.

A Nachbil számára az idei az ötödik meghívás és részvétel volt. 2015-ös vörös – Syrah, Kékfrankos és Fekete Leányka - és 2016-os fehérborokat – GrandPa, Versil, Cuvée Selection White – mutattak be a közönségnek, valamint a minőségi szőlőnedűkért élő-haló publikum megízlelhette a 2016-os rozét is. A siker pedig nem maradt el, elismerő szavakkal illették a krasznabélteki dombokon ért szőlőből, hagyományos technológiákkal készített borokat.

A pincészet számára igen aktívan telnek a márciusi hetek. A budapesti esemény mellett a kedden záruló düsseldorfi, nemzetközileg nagyon elismert ProWine eseményen is ott vannak a boraikkal, a következő hétvégén pedig a kolozsvári WineUp rendezvényen tesznek eleget a szervezők meghívásának. A kolozsvári eseményre Románia borkészítésének elitje kapott meghívást, a Nachbil pedig már évek óta ebbe a kategóriába tartozik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: